Demà pot ser un gran dia !!

juny 17, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

En poc més de 24 hores es celebrarà la 44a Diada de l’Esport del Col.legi SAFA-Horta.

Aquesta setmana ha estat curta però intensa per a tots els qui estem implicats en l’organització de la Diada. En els darrers cinc dies coordinadors, entrenadors i delegats han anat rebent novament confirmació d’assistència de bona part dels equips i clubs que ja s’havien compromès per la data inicialment prevista.  La tasca no ha estat fàcil ja que, hores d’ara,  la major part d’escoles i clubs han acabat la temporada i és per això que lamentarem alguna important absència.

descarrega’t el programa de mà de la 44a Diada de l’Esport

(*) Al grup Facebook Safa Esports els coordinadors aniran actualitzant tota la informació relativa a la competició, equips rivals i horaris de partits. Pares, si teniu qualsevol dubte podeu preguntar al mateix grup (caldrà que us feu membres) o contactar directament amb el delegat del vostre equip.

En relació als voluntaris, no varia res del parlat a la reunió informativa d’organització del passat dia 4, essent vàlides les consignes donades. Qui vulgui pot venir a donar un cop de mà avui divendres de 17h a 19h en el muntatge de taules, neveres i resta d’equipaments…i de pas podem aprofitar per comentar petits detalls organitzatius per l’endemà. La convocatòria per dissabte és a les 8h al col.legi…i amb la samarreta blava !!

Des de la comissió d’Esports de l’Ampa volem agraïr tant les mostres de suport rebudes així com l’esforç titànic que la cordinació esportiva està realitzant a contrarellotge per que tots plegats podem gaudir d’una gran jornada esportiva.

Demà pot ser un gran dia, va pels nostres fills !