Gràcies a tots !!

juny 21, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

Finalment, el  treball que vam iniciar fa mesos amb tant entusiasme, va obtenir la seva culminació el passat dia 18 de juny amb la celebració de la 44a. diada de l’esport.
Volem donar-vos les gràcies a tots els que ens heu fet passar un dia inoblidable, en especial als nostres joves esportistes que amb la seva entrega, esforç i dedicació ens han contagiat la seva il.lusió i ens han sabut transmetre els valors que integren l’esport.

Gràcies als coordinadors i als entrenadors que amb el seu infatigable treball i el seu bon tarannà han fet possible que la 44ª. diada de l’esport hagi resultat un èxit. Sense tots vosaltres aquest somni no s’hagués convertit mai en realitat.

A tots els que us heu entregat a aquest projecte, gràcies per donar-nos tant a canvi de tan poc.

A tots vosaltres, felicitats i fins aviat!!!!