Torn obert a l’Assamblea

juny 29, 2011 de
File under: Secretaria 

El torn de preguntes de l’Assamblea General va ser molt animat, participatiu i crític.

Els pares assistents es mostraren  preocupats entre d’altres coses per l’estat dels patis i d’algunes de les instal.lacions del col.legi, per la vigilància a les hores del migdia i també pel que consideren una deficient comunicació entre els pares i el col.legi. La Junta es molt sensible a totes les preocupacions que tenen els pares però necessitem que ens les feu arribar, necessitem conèixer els problemes i les necessitats de primera mà.


Tenim clar que el més important es el bé dels nostres fills i per això ha d’existir la màxima entesa entre l’escola (germans i professorat) i nosaltres, els pares. Hem de remar tots en la mateixa direcció, no estem en vaixells diferents, estem tots al mateix. Sembla obvi però de vegades es bo per ambdues parts recordar-ho. Sempre necessitem una mirada crítica però amb pensament positiu i esperit constructiu.


Ens preocupa també, l’imatge d’hermetisme i poca transparència que té l’AMPA. Durant aquest curs s’ha fet un esforç molt gran per millorar la comunicació amb tota la comunitat de pares i el curs que ve volem seguir millorant, volem estar més a prop vostre.

Recordeu … “AMPA Oberta” el nostra repte pel curs que ve.