Un curs amb bloc

juny 30, 2011 de
File under: Comunicació 

Ja fa 7 mesos i 22.000 visites que vam obrir el bloc de l’Ampa amb la clara intenció de donar a conèixer tot alló relacionat amb les activitats que organitza i participa  l’Associació de Mares i Pares del Col.legi SAFA-Horta al llarg d’un curs.

Els que el segueixen o estan suscrits via mail, reben a primera hora del matí, còmodament i de forma gratuïta a la seva bústia, un correu electrònic amb el contingut de les entrades del dia. Els escrits poden estar fets per mares i pares membres de la junta de l’Ampa o per mares i pares voluntaris, mestres o entrenadors,…als qui s’els demana amb motiu de la seva coneixença o implicació en l’activitat o tema del que tractem. En aquest temps han estat més de 20 autors que han col.laborat en més de 100 artícles.

Hi han pares que ens han fet arribar fotos que hem pujat al Flickr, l’album de fotos virtual que ja supera les 2.000 fotos. Hi han altres que han optat per penjar-les al Facebook SAFA Esports, el grup obert a meitat de curs proposta dels coordinadors esportius i actualment amb 152 membres, que han vist en aquesta coneguda xarxa social una nova forma d’establir conversa sana i esportiva amb jugadors, pares i altres entrenadors a partir d’anar penjant les cròniques dels partits jugats cada cap de setmana.

Queda molt de camí…potenciar l’utilització dels vídeos a Youtube, del microblogging amb Twitter… tot plegat amb l’ànim de contribuir a millorar la comunicació entre nosaltres, com a integrants de la comunitat educativa, aprofitant els avantatges que actualment ens faciliten les noves tecnologies. Una nova vía per crear comunitat, per fer un Ampa més oberta.

Bon estiu a tothom !!…tornem al setembre !!