Activitats per a pares i fills

setembre 16, 2011 de
File under: Comissió Assistència Social 

Entre avui i el proper dilluns s’entregarà a tots els alumnes del col.legi un díptic informatiu i d’inscripció a activitats i cursets dirigits a pares i fills organitzats per l’AMPA amb l’assessorament i col.laboració de professors i antics alumnes del SAFA.

A les activitats habituals d’Escacs, Informàtica, Català i Anglès de diferents nivells, aquest any afegim dues novetats: AeroDance i Teatre. Així que si esteu interessats afanyeu-vos en complimentar el full d’inscripció i entregueu-lo a recepció no més tard del proper divendres 23 de Setembre

Per qualsevol dubte podeu contactar via formulari de contacte, per telèfon amb els vocals d’Assistència Social i Cultura (Escacs i Teatre) o presencialment el mateix divendres 23 de 17:15 a 18:00h al despatx de l’AMPA Oberta.