Posa’m les piles !!

setembre 20, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura, Medi Ambient 

Ja està disponible a la recepció del Cole un Punt de Recollida de Piles.

És molt important que tots ens conscienciem que les piles normals no es poden llençar de qualsevol manera ja que sense un tractament especial són altament contaminants bàsicament pel mercuri i metalls pesants que contenen que acaben contaminant el terra i van a parar a aigües subterrànies, rius i mars.

Així doncs famílies, quan tingueu piles gastades porteu-les a la Recepció del Cole (un servei gratuït les recollirà i les tractarà) o millor encara doneu-les als vostres fills que les portin, és una manera fàcil de que prenguin consciència.

Es poden portar piles de tots tipus: les normals allargades, les recarregables, les de botó inclús les bateries de mòbil.

Entre tots sumem !!

ECO-CONSELL: Fer servir piles recarregables és sempre més recomanable tant per la seva durabilitat com perquè una pot arribar a substituir-ne vuitanta de les normals…