Definit l’organigrama de l’AMPA

setembre 21, 2011 de
File under: Ampa 

Us presentem l’organigrama de l’AMPA per aquest curs 2011-2012.

Actualment a la Junta Directiva de l’AMPA som divuit membres i aproximadament dos terceres parts…o bé ens vam incorporar fa un curs, o bé ens estrenem en aquest. Podem dir clarament doncs que ens trobem en un canvi de cicle en el que, tenint clar cap a on volem anar,  pensem que és més necessari que mai potenciar el treball per comissions, identificant-nos i especialitzant-nos, repartint-nos les tasques que de cadascuna d’elles se’n deriven.

Tot això sense oblidar la feina dels delegats esportius i l’ajut dels qui us apunteu com a voluntaris per donar empenta a noves iniciatives o col.laborar en la posada en escena de les activitats que s’organitzen.

organigrama ampa curs 2011-2012