Catequistes, ara és la vostra !!

setembre 22, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura, Pastoral 

Us volem fer arribar una inquietud conjunta de la Junta de l’AMPA i de la Pastoral de l’Escola.

Com ja sabeu, a la nostra escola gaudim d’unes activitats de Pastoral extraescolar, adequades a cada edat, des de tercer d’educació primària fins a batxillerat. La finalitat d’aquestes activitats és aconseguir que la nostra comunitat educativa creixi i es desenvolupi amb la vivència cristiana a la vegada que es transmeten valors morals i ètics des de la fe.

“El procés catequètic extraescolar està format per catequesi de: comunió (3er i 4art EP), post-comunió (5è i 6è EP), pre-adolescents (1er i 2on ESO), confirmació (3er i 4t ESO i 1er Batx), Pre-comunitats (2on Batx i 1er i 2on d’Universitat) i les comunitats adultes”.

El nostre objectiu: fer aquest camí tots junts, AMPA i Pastoral, per consolidar la forma de vida cristiana dintre de la comunitat educativa.

Si qualsevol de vosaltres, pare, mare o familiar dels nens, volgués impartir catequesi a l’escola, només ha de posar-se en contacte amb el Sr. Pere Muñoz (Coordinador de Pastoral), amb el Hno. Gabriel González (Coordinador de l’etapa de comunions) o amb la nostra companya de Junta Olga Félez.