El Bàsquet continua creixent

setembre 29, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 

Com a Delegat de la Secció de Bàsquet us donc la benvinguda a una nova temporada 2011-2012 en la que tenim moltes novetats, entre elles, la més destacada és que enguany tindrem tots els equips inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet. Per desgracia ens ha mancat un ‘mini’, amb el que esperem poder comptar com equip complet la propera temporada per fer el ple total, però estic segur que aprofitaran molt bé aquesta temporada per formar-se, una tasca per la qual podran comptar amb dos entrenadors.

A la temporada que comença aquest proper dissabte 1 d’octubre, tindrem entre d’altres, la visita a les nostres pistes d’equips amb tant de renom com el Joventut de Badalona, Martinenc, Guinardó, Roser, La Salle Horta, Sant Josep de Badalona i que podreu trobar en els calendaris globals de cada equip.
Hem fet un pas molt important en la formació dels nostres equips i esperem que gaudiu tots d’una molt bona temporada. Us prego que recolzeu els nostres jugadors i entrenadors per a que gaudeixin del bàsquet i el SAFA Horta sigui conegut a tot arreu.

Ens hem fet grans!.


Xavier Ureña
Delegat General Bàsquet SAFA Horta