Arriba l’Alexia-Famílies

octubre 3, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Després d’un període inicial en proves el proper 15 d’Octubre es posa definitivament en marxa la multi-plataforma Alexia al Col.legi, una eina que permetrà una gestió escolar cada vegada més dirigida cap a un entorn més TIC.

L’Alexia és una aplicació que integra de forma modular la gestió acadèmica i administrativa, així com la comunicació del centre amb les famílies. Tant és així que des de qualsevol ordinador ens podrem connectar al servidor de l’escola i veure els horaris d’assignatures, les qualificacions trimestrals, els controls i incidències diàries, entre d’altres possibilitats…

Per cert, ens ha cridat l’atenció que el proper 5 d’Octubre l’empresa que distribueix l’aplicació Alexia organitza al MACBA una trobada sobre noves idees per a la gestió del canvi a les escoles cap a un entorn més 2.0 i la convidada per a realitzar una ponència sobre el tema sigui Dolors Reig , a qui ja vam tenir el curs passat al Col.legi en una xerrada organitzada per l’AMPA.