Què ‘toca’ a cada edat?

Tots els pares esteu convidats a assistir a la presentació del curs de l’EAP (Escola activa de Pares) que tindrà lloc el proper dia 14/10/11 a les 20:30h. a la que ens acompanyarà Anna Ramis presentant la ponència titulada “Què “toca” a cada edat?”.

Es tracta d’una xerrada adreçada a pares i mares que pretén ajudar a situar el que és realment necessari per a l’educació i la criança feliç dels infants.

Anna Ramis i Assens és mestra, pedagoga i mare de família que treballa com a assessora al Departament Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya en temes d’Educació Infantil i Primària i és Coordinadora del programa “Família/Escola, acció compartida” (FEAC). Els seus interessos professionals giren entorn l’educació dels infants, nens i joves, l’educació en valors i les capacitats de les famílies per educar.

Els pares del SAFA Horta tenim l’oportunitat de formar-nos en l’assignatura més important de la nostra vida: L’educació dels nostres fills i filles.

L’EAP és un grup de famílies que pertanyem a la comissió educativa del AMPA, i que organitzem conferències sobre temes que ens inquieten. Per aquest curs tenim preparades un munt d’activitats que ens permetran compartir amb els nostres fills i juntament amb altres famílies, experiències i reflexions que ens enriquiran en aquesta etapa tan important.

No us ho perdeu. Us esperem amb molta il·lusió….i amb un pica-pica final!


* Actualització a 14/10/2011: Per raons de calendari finalment serà en Jaume Fabró, qui ja va estar el curs passat amb nosaltres, qui desenvolupará aquesta xerrada.