Abonaments Handbol i Futbol Sala

octubre 14, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Futbol-Sala, Handbol 

El FC Barcelona ofereix aquesta temporada abonaments per a col.lectius per a tota la temporada amb reducció de preus del 50%.

Durant el curs passat vam organitzar diverses sortides al Palau Blaugrana per veure partits dels primers equips d’Handbol i Futbol Sala amb invitacions que el propi club ens regalava.  Una de les més destacades va ésser la de l’Homenatge Retirada de Samarreta a en David Barrufet.

Fa uns dies ens ha arribat a l’AMPA aquesta oferta per a tots vosaltres que permet gaudir del mateix seient al Palau durant tots els partits de la temporada o bé pel FC Barcelona Intersport (Handbol) o bé pel FC Barcelona Alusport (Futbol-Sala) a un preu total de 35 eur (per a poder gaudir de la mateixa és requisit indispensable adquirir un mínim de 10 abonaments).

Si esteu interessat ompliu el següent formulari amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres en arribar a aquest mínim requerit.