El rebut de la quota anual de l’AMPA

octubre 20, 2011 de
File under: Comissió tresoreria 

Durant aquesta setmana es farà el cobrament de la quota anual de l’AMPA. Aquesta quota és de 38,10€ per família, més 4,80€ per alumne destinats a biblioteca, més 12,10€ per alumne destinats a l’Obra de Protecció Escolar. Això implica que, en tots els casos que hi hagin germans al centre, el primer fill paga 55€ i els germans més petits paguen 16,90€ cadascun.

La quota de 38,10€ per família es destina a diferents activitats, totes elles en benefici dels nens i en col·laboració amb l’Escola:

Activitats, totes elles, en les que participen els nens de l’escola.

Els diners que es recapten per a la Biblioteca es dediquen exclusivament a que els nostres fills puguin gaudir de llibres, subscripcions de revistes i totes les novetats que proposen els professors, de tots els àmbits i per a totes les edats. També es destinen a l’adquisició de pissarres digitals que fan servir els mestres per a impartir classes als nostres fills d’una forma molt més didàctica i entenedora.

Els diners que es recapten per a l’Obra de Protecció Escolar es fan servir per a pagar les quotes d’ensenyament als alumnes del centre que malauradament s’han quedat orfes de pare o mare i tots els membres de l’AMPA tenen aquesta garantia de gratuïtat en l’ensenyament dels seus fills per la defunció d’un tutor.

Tots el pares i mares del Col·legi Sagrada Família d’Horta sóm l’AMPA; participa en ajudar a l’educació dels nostres fills!!! i no et quedis només amb el pagament anual de la quota, apunta’t com a voluntari a la borsa de voluntaris de la web de l’AMPA i així et podràs implicar fins a on vulguis.