Arrenquen la resta de competicions

octubre 21, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

Aquest cap de setmana arrenquen la resta de competicions, les del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) a on participen bona part dels nostres equips d’Handbol i la totalitat dels de Futbol Sala.

A data d’avui tenim al SAFA un total de 422 esportistes inscrits en activitats extraescolars, el que suposa un increment de l’11% envers el curs anterior. La distribució és la següent:

  • 168 a Bàsquet
  •   61 a Handbol
  • 123 a Futbol-Sala
  •   70 a Patinatge

A nivell de grups (37, dos més que l’any passat) destacar el fort creixement experimentat pel Patinatge (50% addiccional de participans inscrits), la formació d’un nou equip benjamí d’Handbol fruit de la potenciació de diverses accions: Jornada d’Handbol, Handbol gratüit els divendres,…. sense oblidar la bona salut i competitivitat del Bàsquet amb gairebé la pràctica totalitat d’equips jugant en competicions de federació.

Consulteu els calendaris, resultats i la classificació a les pàgines del bloc destinades a cada esport. Seguiu al facebook del SAFA Horta Esports les cròniques dels partits.