Estampació en samarretes d’equip

novembre 10, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

L’AMPA fa front a les despeses d’estampació del número a totes les samarretes dels esportistes que participen en competicions.

Un cop formats els equips de la temporada i materialitzada la inscripció en la competició corresponent l’entrenador demana als esportistes escollir el número que lluiran a la samarreta durant tota la temporada. La tipografia ‘oficial’ és l’Arial black amb contorn, tot en blau marí. I, per tal de facilitar el procés, la impressió es fa a l’empresa Pegatinas Online situada al Carrer Granollers, 4, a pocs metres de l’Escola.

Per criteris d’uniformitat i imatge si opcionalment un equip decideix, a càrrec seu, estampar els noms dels jugadors a la part superior de l’esquena, us preguem ho feu a la totalitat de samarretes de l’equip i amb la mateixa tipografia.