AMPA Intercanvi

novembre 18, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura, Medi Ambient 


Arran de diverses propostes rebudes per part de pares, neix l’AMPA Intercanvi en aquest lloc web pensat com a “taulell públic” a on es poden oferir desinteressadament objectes que es tinguin per casa que ja no fem servir i que volem donar a una altra persona.

D’igual manera es podrà sol.licitar alguna cosa que ens pugui fer falta i que algú ens pugui donar si ja no la necessita o no la vol.

A banda de roba, sigui escolar (bates, xandalls,..) o no, en bon estat, hem pensat que podem incloure objectes electrònics, joguines, material educatiu, DVDs, pel.lícules, música,…

Nosaltres posem l’espai d’ intercanvi al vostre servei i si a una persona li interessa una oferta publicada per una altra, haurà de contactar amb ella personalment per concretar l’ intercanvi. En aquest acord no intervindrà l’ AMPA. Nosaltres només possibilitem la connexió de l’oferta amb la demanda.

Esperem que la iniciativa sigui profitosa.

Podeu enviar els vostres oferiments i/o necessitats mitjançant el formulari de contacte.