Quins són els talents dels nostres fills?

Aquest proper divendres 25N a les 21h a la sala d’audiovisuals tindrà lloc la 2a de les conferències d’aquest curs que organitza l’Escola Activa de Pares (EAP) de l’AMPA.

Quins són els talents dels nostres fills? és una xerrada que dóna algunes orientacions sobre cóm detectar les potencialitats dels nostres fills (què és innat, què es pot aprendre i què es pot millorar) i donar respostes adequades segons les seves capacitats.

La xerrada la desenvoluparà na Maria Helena Tolosa Costa, mestra, logopeda, psicopedagoga, terapeuta familiar i màster en Programació Neurolingüística. És mare de tres fills, cooperant en projectes de desenvolupament a països de l’Amèrica llatina, i també molt posada al món de les arts escèniques.

Descarrega’t aquí el guió de la xerrada i t’esperem el proper divendres al vespre!