De verd per la prevenció de residus

novembre 23, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura, Medi Ambient 

Donat que estem a la 3ª Setmana Europea de la Prevenció de Residus, us animem a tots a intentar reduir aquesta -i totes les setmanes- el volum de residus que generem. Penseu que la seva eliminació és cada cop més difícil. El millor residu és el que no es genera.

Des d’aquí volem recolçar la iniciativa de la Comissió Ambiental del col.legi  convidant-vos a recordar aquest event demà Dijous 24 amb motiu de les celebracions del Pare Gabriel portant una peça de roba de color verd. Ens servirà per recordar-ho i no costa gaire, t’ hi apuntes ?

T’apuntis o no, t’obsequiem a tu i als teus amb una revista on-line sobre els residus: La Invasió dels Megacubells

Ja ho saps,  demà tots de VERD !!!