Convocatòria per a fer de patges

novembre 27, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

(*) foto ‘El patge reial reb la carta…’ gentilesa d’en David Catasús .

Els mestres d’Educació Infantil i Primària, en la línia de col.laboració anunciada, ens han sol.licitat suport per la visita dels patges reials. És per això que en apropar-nos a dates nadalenques s’ens ofereix l’oportunitat de donar un cop de mà a l’escola. Necessitem 4 voluntaris per ser els patges reials el 22 de desembre :

  • 3 voluntaris per infantil (P3, P4 i P5) de 8:30 a 11 h aprox.
  • 1 voluntari per primària (1r i 2n) de 8:30 a 12 h aprox.

Si alguna vegada havies desitjat ser aquell personatge tan estimat pels nens, viure la seva il.lusió, veure aquelles cares de fascinació, ara tens l’oportunitat… anima’t i apunta’t. Podràs col·laborar passant per les classes recollint les cartes que els nens han preparat per SS/MM el reis d’Orient.

Omple el següent formulari i contactarem amb tu o bé vine a veure’ns els divendres  de 17:15 a 18:00h a l’AMPA Oberta (sales de tutories a l’edifici principal).