L’Agrupament Escolta Mafeking

desembre 12, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

A la reunió de Junta del passat mes de Novembre es va convidar a en Josep Cayuela, cap visible de l’Agrupament Escolta Mafeking a qui l’AMPA dona suport econòmic com a col.lectiu de voluntaris, bona part d’ells ex-alumnes, integrat al Col.legi, que treballa en l’àmbit de l’educació Infantil i juvenil en el lleure.

En Josep ens va parlar de l’Escoltisme i el seu sistema d’educació autoprogressiva i ens va explicar les novetats d’aquest curs en que estrenen un cau totalment reformat, una nova web que han llençat recentment  i també ens va parlar entusiasmat de la propera celebració del seu 35è aniversari previst pel proper 21 d’Abril del proper any  del que més endavant ja us donarem detalls i en el que esperem poder participar grans i petits.