Bons propòsits

desembre 22, 2011 de
File under: Comunicació 

Aquestes festes que s’apropen ens conviden a celebrar i a compartir estones amb la família i els amics però també és temps de mirar enrera, de fer examen de consciència, de pensar en quins eren els propòsits que ens vàrem fer just després de menjar-nos el darrer gra de raïm que anunciava el començament d’un nou any i en un acte de sinceritat reconèixer que molts d’aquells propòsits no els hem complert. Trobarem mil excuses per sentir-nos millor i decidirem que per aquest any nou ens proposarem menys objectius i més realistes i, que aquest any sí, ho aconseguirem !!.

Doncs bé, com a Junta també al començament ens fèrem propòsits, molts propòsits i ara és també un bon moment per examinar-nos. Hem treballat molt i amb moltes ganes però com tots, no hem aconseguit complir tots els propòsits que ens havíem fet. Se’ns han quedat coses pel camí i encara que hem fet moltes coses ens queda la sensació que les hauríem pogut fer millor. Tal vegada la llista era massa llarga o massa ambiciosa però hem aconseguit apropar-nos una mica més a tots vosaltres. Volíem informar-vos de les notícies de la nostra comunitat i a la vegada donar a conèixer totes les tasques que portàvem a terme com a associació, per això vàrem apostar el curs passat per la creació del bloc de l’ AMPA. Però ens quedava una assignatura pendent, volíem animar-vos a participar, volíem que ens féssiu arribar amb esperit constructiu, queixes, suggerències, idees, etc, amb aquesta finalitat ha nascut aquest curs l’ AMPA Oberta.

Sabem molt bé quin és el nostre objectiu, és la felicitat i el benestar dels nostres fills. Tot el que fem ho fem pensant en ells. Volem que tinguin un bon ambient al col·legi i que els equipaments i instal·lacions siguin les adequades, per això necessitem un diàleg fluït amb la direcció. Volem que puguin gaudir d’activitats esportives extraescolars de qualitat, per això creiem i recolzem la tasca de la Comissió Esportiva. Volem que desenvolupin la seva vessant creativa i intel·lectual a part de la merament esportiva, per això hem de seguir impulsant activitats com els escacs o el teatre. Volem que per cap família del nostre col·legi sigui un problema pagar el rebut a final de mes, per això necessitem una Comissió d’Assistència amb recursos suficients. Volem una relació propera amb el professorat, i participar, si ho requereixen, en activitats complementàries a l’educació dels nostres fills, per això comptem amb la feina de la Comissió de Cultura i Educativa … Bé, crec que aquesta pot ser perfectament la nostra llista de propòsits per l’any que ve.

Per acabar, volem desitjar-vos a tots un Bon Nadal i un Any Nou ple de joia i felicitat.