Els Patges Reials arriben al SAFA-Horta

desembre 22, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Aquest dijous han passat per l’escola els Patges Reials per recollir les cartes dels nens de P3, P4, P5 i 1r i 2n de Primària. Ha estat un matí molt emotiu, els nens se’ls miraven amb ulls d’innocència i fascinació i els Patges han pogut viure en primera persona aquesta meravellosa experiència. Han anat classe per classe, recollint les cartes, escoltant les peticions dels nens i entregant-los un detall a cada infant.

Un cop més l’AMPA ha respòs a la crida dels mestres possibilitant logística i econòmicament la visita dels emisaris. Volem agrair especialment als 3 pares voluntaris que s’han ofert com a Patges, ja que gràcies a ells els nostres fills han pogut entregar els seus desitjos, en forma de carta, als representants dels Reis d’Orient.

Moltes gràcies a Juan Carlos, Carolina i Jesus.

Bones Festes i Bon Nadal a tothom!