Cerquem pares i empreses col.laboradores

Amb l’inici del nou trimestre toca tornar a endegar la ‘maquinària AMPA’ amb la vista ja posada en els actes més multitudinaris que organitzem d’aquí a final de curs: Carnestoltes (17 i 18 febrer), Homenatge a les Famílies (12 Maig) i Diada de l’Esport (3 Juny).

Ens dirigim a tots els pares que de forma voluntària puguin estar interessats tant en col.laborar en l’organització d’aquests propers events culturals i esportius com també aquells que els interessi fer-ho publicitant la seva empresa, propia o aliena, el seu establiment comercial o la seva activitat com a professional independent.

Qualsevol aportació humana, econòmica, de servei o material, sigui promocional o no, serà ben rebuda…previ anàlisi de idoneïtat, es clar. A continuació enumerem algunes de les necessitats que podem tenir:

 • Pa, pastes, snacks
 • aigua i sucs
 • plats i gots de paper
 • disfresses i articles de festa
 • impressió digital cartelleria i programa
 • altre material de papereria
 • serveis de neteja i vigilància
 • flors i plantes
 • roba i material esportiu
 • trofeus
 • serveis d’animació
 • lloguer d’inflables
 • regals promocionals

Com a més immediat i, per al primer dels actes: El Carnestoltes del dia 17 de febrer, necessitem pares què acompanyin als nens de P3 a P5 a la rua i alguns altres per preparar la xocolatada al cole per quan entrin els nens de P3 a 6è de primària.

Tothom que hi estigui interessat a col.laborar pot exposar-nos la seva proposta via formulari de contacte.