Victor Tomás amb l’Infantil d’Handbol

febrer 27, 2012 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 

Aquest proper dimarts dia 28 de febrer (18:15h. al poliesportiu del SAFA) ens visita BTV per a realitzar un reportatge amb el nostre equip Infantil  d’handbol juntament amb en Victor Tomás, un dels jugadors més carismátics del primer equip del Futbol Club Barcelona.

El motiu d’aquest reportatge  és valorar como són els inicis dels jugadors en aquest esport i quina és la seva trajectòria des de les categories inferiors fins que arriben a la categoria senior. Cal dir, que en Víctor va jugar en l’equip del nostre Col·legi, per tant, coneix molt bé com d’important és l’handbol al SAFA-Horta.

No sabem encara quin dia s’emetrà el reportatge, però en quant ho sapiguem, us informarem.

Actualització a 21.03.2012: BTV- El SAFA Horta, un dels grans de l’Handbol Barceloní