El Patinatge entra en competició

març 14, 2012 de
File under: Comissió Esportiva, Patinatge 

El pròxim diumenge dia 18 al matí (de 9.30 a 14.00) al Pavelló Municipal Francisco Calvo (Riera d’Horta, s/n cantonada Virgili,2), 31 de les nostres patinadores participaran a les competicions del CEEB per primer cop.

Les nenes faran la seva actuació individual per tal d’assolir el nivell al qual es presenten. La puntuació que rebin per part dels jutges, a més de servir per a aprovar o suspendre, s’utilitzarà per a la classificació de la final de Barcelona a la que només hi  assistiran les 12 primeres classificades de cada nivell. Durant la jornada també actuaran els col.legis Jesus Maria i Josep, La Salle Bonanova, Escola Brasil – Acció Sant Martí i Maristes Sants-Les Corts contra els quals competeixen a la classificació.

Volem que aprofitin aquesta experiència on poden mostrar  tot el que han après i on si cauen només elles poden aixecar-se i acabar el ball.Tot l’equip d’entrenadores confiem plenament en les seves capacitats  i els hi desitgem tota la sort del món per tal que els nervis no afectin la seva actuació. Per concloure, esteu tots convidats tant a aquestes competicions com a les proves de nivell, que faran les nenes que no competeixen al CEEB, el proper dia 24 al col.legi.