Catalunya, un món per descobrir

abril 17, 2012 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Al teu fill li agrada dibuixar?. Fes que sigui protagonista i ens sorprengui amb un gran dibuix relacionat amb el tema d’aquest any  “Catalunya, un món per descobrir“. Agafeu els colors i apropeu-vos al col.legi aquest dissabte 21 d’abril a les 11h. al costat de l’estàtua del germà Gabriel (en cas de pluja es realitzarà al pati cobert davant de la capella). Podran participar tots els nens i nenes que estiguin cursant des de P3 fins a 6è. de Primària.

Els treballs realitzats seran exposats al costat de la biblioteca, durant els dies 9, 10 i 11 de maig de 17:15h a 18:00h. Els premis es lliuraran el dissabte 12 de maig, durant la celebració de l’Homenatge a les Famílies.

Per altra banda recordar que ja han estat entregades les bases dels Concursos de Primavera de Ciències, Jocs Florals, Dibuix i Fotografia.