Matinal de tecnificació i germanor de Futbol Sala

abril 22, 2012 de
File under: Comissió Esportiva, Futbol-Sala 

El proper  28 d’ Abril de 9:00 a 14:00, aprofitant que no hi han competicions del CEEB, tindrà lloc, a les instal·lacions del Col.legi, una Matinal de Tecnificació i Germanor del Futbol Sala. Aquest esdeveniment es dividirà en dos grans blocs:

  • un per als jugadors, centrada en exercicis de tecnificació
  • i l’ altre, un torneig entre els pares i mares dels equips del SAFA.

La idea és que mentre els nostres fills, gràcies a la col·laboració de l’ A.E. Xarxa, milloren en alguns aspectes tècnics d’aquest gran esport, els  pares  i mares puguem gaudir d’ un dia de diversió i competició amb els nostres familiars i amics.

Cal remarcar que també hi haurà un interesantíssim partit entre una selecció de pares i mares i els nostres estimats entrenadors.

D’ altra banda aprofitar per informar que s’està estudiant la possibilitat de fer un Curs oficial de Monitor de Futbol Sala durant el mes de juny obert a pares, alumnes i gent del SAFA interessada . Us tindrem informats.

Esteu tots convidats!