A un mes de la 45a Diada de l’Esport

maig 3, 2012 de
File under: Comissió Esportiva 

El diumenge 3 de juny tindrà lloc la 45a edició de la Diada de l’Esport, l’homenatge que mereixen els nostres esportistes, la festa que posarà fi al curs esportiu extraescolar. Enguany el format serà gairebé indèntic al del curs passat, es a dir, gaudirem de l’esport durant tot el dia, iniciant-se amb competicions triangulars amb altres escoles i clubs i finalitzant al poliesportiu amb la desfilada dels equips. Entre mig algunes novetats i sorpreses per gaudir tota la família.

Descarrega’t aquí un breu informe del que va ser la Diada del curs passat.

Mentre els coordinadors acaben d’obtenir la confirmació de tots els equips convidats, a la comissió esportiva de l’AMPA treballem amb la resta de temes d’organització mirant d’implementar millores en relació a la Diada de l’any passat. És per això que tot el que vulgui col.laborar com a voluntari (vigilància vestuaris, suport trofeigs, fotògrafs, informació a esportistes, bar,…) i no hagi rebut una comunicació prèvia via e-mail cal que s’apunti en el següent formulari i assisteixi a la reunió informativa que celebrarem el proper divendres 18 de maig de 17:30h a 18:30h a la Sala d’Audiovisuals (Edifici principal del Col.legi).