Presentem els Escacs a Primer de Primària

Amb la inestimable col·laboració del Col·legi a través del germà Jesús, els professors de primària i el professorat de EDAMi, el dimecres 2 de Maig  la tarda vàrem realitzar una presentació del joc dels Escacs als alumnes de 1r de EP.

S’ha treballat en petits grups, han pogut tocar les fitxes de jardí que disposen els nostres alumnes d’infantil i hem contemplat el descobriment, en molts d’ells, de l’apassionant joc dels escacs.

Com a continuació a aquest esdeveniment, donem l’oportunitat de gaudir d’un mes gratis de classes d’escacs als 10 primers nens que estiguin interessats en l’activitat i s’apuntin. Les classes es realitzaran els dimarts al migdia de 13h a 13:45h amb professorat especialitzat de EDAMi.

Descarrega’t aquí et full d’inscripció i porta’l ràpidament a recepció!