Festival Homenatge a les Famílies

maig 7, 2012 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Famílies d’ E.P. ¡! Esteu preparades per veure als nostres petits artistes a dalt de l’escenari?. Si? Doncs, us esperem el dissabte 12 de Maig a les 17:00 h. per gaudir de les cançons i balls que els nens han estat preparant aquestes darreres setmanes amb l’ajuda dels seus tutors, als que des d’aquí donem les gràcies.

El festival es dividirà en dos blocs d’una hora de durada cadascun. El primer amb les actuacions dels nens de 1r. a 3r. i el segon amb les de 4rt. a 6è. Entremig hi haurà un descans, que està previst a les 18h durant el qual es lliuraran els premis als guanyadors del Concurs de Primavera en totes les seves disciplines: dibuix, literatura, ciències socials i fotografia, a més dels premis SAFA España.

Per garantir el bon funcionament del festival aqui teniu la programació i una sèrie de recomanacions que ens ajudaran a tots, organitzadors, actors i espectadors a assaborir de l’espectacle.

Moltes gràcies a tots per la vostre col·laboració i ….QUE COMENCI LA FUNCIÓ !!!