Curs oficial Monitor Futbol Sala obert a tothom

maig 9, 2012 de
File under: Comissió Esportiva, Futbol-Sala 

Tal com avancàvem fa uns dies posem en marxa al nostre col.legi el Curs Oficial de Monitor de Futbol Sala organitzat per la Federació Catalana de Futbol. Un curs que s’iniciarà l’11 de juny i finalitzarà el 26 de juny (laborables de 16 a 20h). Conté un programa teòric de 48h lectives quina estructura consta de:

 • tècnica,
 • tàctica individual i col.lectiva,
 • entrenament de porters,
 • metodologia de l’entrenament,
 • preparació física,
 • entrenament esportiu,
 • seguretat esportiva,
 • psicologia,
 • direcció d’equips,
 • legislació esportiva
 • i regles de joc.

El cost del curs és de 150 € i està subvencionat integrament per l’AMPA per a tots els entrenadores actuals de Futbol del SAFA i per els que poguessin incorporar-se en el proper curs, tal com s’ha vingut fent fins ara. En el cas d’alumnes de batxillerat la subvenció será d’un 20% i per ex-alumnes SAFA, professors i pares associats a l’AMPA un 10%. Així que feu còrrer la veu.

Degut a la demanda que es preveu tingui aquest curs, en ser aquest obert al públic en general i l’únic que actualment es realitza a Barcelona, recomanem a tothom que estigui interessat contacti el més aviat possible amb el Fernando Ballester (634 632 384), coordinador de Futbol Sala, o bé ens ho comuniqui a l’AMPA donat que les places son limitades.