Prova els Ritmes Flamencs i l’Aerodance !!

maig 12, 2012 de
File under: Comissió Assistència Social 

Prova una classe de Ritmes Flamencs i Aerodance Infantil gratuïtament !!

Voleu saber si podeu visitar ” las casetas de la feria” sense que els vostres fills surtin corrent? Sempre heu volgut provar de ballar una Sevillana i mai us heu atrevit?. Tenim la solució!! Vine i prova gratis una de les nostres classes de Ritmes Flamencs per a mares i pares qualsevol divendres de 15:30 a 17:00 h. a la sala  Polivalent.

I… si a la teva filla d’E.I. li agrada ballar i es passa les tardes a casa inventant-se coreografies, porta-la el dilluns o el dimecres a les 17:15 a la sala de Psicomotricitat del parvulari, perquè provi una de les classes d’Aerodance Infantil per nenes de 3 a 5 anys.

Serà gratis!

Animeu-vos, només queden un parell de setmanes !