Prova pilot de reutilització de llibres de text

maig 17, 2012 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Si el curs passat vam engegar el projecte Llibre solidari i durant aquest curs l’AMPA Intercanvi, ara volem donar un pas endavant presentant-vos una prova pilot de Reciclatge de llibres pel curs vinent.

Tots els alumnes de 4t de EP o 2n de l’ESO que en finalitzar el curs 2012-2013 ens lliurin els llibres de text de Medi, Religió i Castellà de 4t de EP i d’Anglès, Ciències Socials i Religió de 2n de la ESO rebran a canvi el 50% del cost del seu preu de venda a l’escola, sempre i quan estiguin en bon estat. D’aquesta manera els podrem oferir als nous alumnes del curs corresponent també en les mateixes condicions, es a dir, al 50% del cost del seu preu de venda a l’escola.

Si us plau, si esteu interessats en reciclar o adquirir llibres llegiu amb deteniment els requisits per participar-ne, ompliu i entregueu el corresponent volant a l’AMPA Oberta.