Programa de mà 45a Diada de l’Esport

maig 24, 2012 de
File under: Comissió Esportiva 

A poc més d’una setmana per la celebració de la 45a Diada de l’Esport us presentem el cartell i el programa de mà amb els corresponents horaris de competició i activitats.

Descarrega aquí el programa de mà (.pdf)

Volem agrair una vegada més la tasca realitzada pels nostres coordinadors esportius i entrenadors que novament han aconseguit completar un quadre de 90 partits, la major part en sistema de competició triangular amb més de 30 escoles i clubs convidats. Comptem que diumenge, si no ens plou, passaran pel Col.legi més de 1000 esportistes.


Pel que fa al cartell, de composició i disseny similar al de l’any passat, aquest mostra una il.lustració de l’estàtua del fundador Germà Gabriel Taborín amb els nens, que trobem a l’entrada de les pistes de joc, als que afegim simbologia dels esports que es practiquen. Un homenatge a la figura dels germans també històricament vinculada a l’esport de formació i els valors que transmet.