Gerard Coll marxa al FC Barcelona

juny 13, 2012 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 

Gerard Coll, alumne i porter d’Handbol del SAFA Horta Infantil i Cadet marxa la propera temporada al F.C. Barcelona. Carta oberta del l’ entrenador de l’equip Cadet, Dani Ramos:

“Quan em vaig assabentar d’aquesta noticia vaig tindre una sensació meravellosa per que si algú pel seu esforç i els seu treball s’ho mereixia, era ell. Vaig tindre l’oportunitat fa un parell d’anys de poder comptar amb ell, i encara que pinzellava formes no m’imaginava tot el que amagava dins seu. I no només parlo del seu joc, està clar que durant aquest temps en Gerard ha realitzat dues temporades esplèndides com a porter enfrontant-se a tot tipus de rivals (més grans, mes durs, finlandesos!!!, etc…) i aturant com ningú, però a més d’això per la seva forma de ser. Es un xaval que l’únic que buscava era passar-s’ho ben jugant en aquest esport amb els seus amics, un noi senzill que la seva feina i esforç va cridar l’atenció del Barça, un premi que encara que no era el seu objectiu, s’ho ha guanyat per tota la dedicació, lluita i pel que és ell en global. Sens dubte només puc dir que aquests anys han sigut molt intensos i que he gaudit molt compartint tots aquests moments amb tu. I per últim et desitjo moltíssima sort envers la nova aventura que ben segur gaudiràs. Felicitats Gerard, estic molt orgullós de tu.”