AMPA Oberta, primer any

juny 26, 2012 de
File under: Comunicació 

Durant tots els divendres d’aquest curs que acaba de finalitzar, a l’AMPA Oberta hem rebut totes les vostres queixes, dubtes, opinions i suggeriments relacionades amb la nostra escola. Totes han estat recollides i traslladades per tal de que fossin ateses:

  • Les relacionades directament amb la escola com per exemple: estat de les instal.lacions, seguretat, descomptes, etc., no han pogut ser tramitades ja que des de la direcció ens indiquen que la única via oficial per presentar-les, es que la persona que la realitza ompli correctament el document que per a tal efecte es troba a disposició de tots els pares i mares a la recepció. Un cop fet aquest tràmit, la direcció es reunirà amb la persona interessada per tal de informar-la o be donar solucions.
  • Totes les que tenen a veure directament amb l’AMPA o que estan sota la seva responsabilitat, han sigut resoltes directament o respostes amb la informació sol.licitada.

El proper curs l’AMPA Oberta romandrà de nou oberta tots els divendres lectius per tal d’atendre les vostres inquietuds. Entre tots millorem la nostra escola!

Us esperem al Setembre. Bones vacances!!!