Fins el Setembre !!

juny 30, 2012 de
File under: Relacions Públiques 

Quin trimestre més mogut !!! Festival Homenatge a les Famílies, concursos de Primavera, comiat de la Promoció de Batxillerat, Diada de l’Esport, reunions de preparació de les activitats del curs que ve i per fer balanç d’aquest, i per rematar-ho preparació de l’Olimpíada SAFA de Madrid que tot just arrenca i que podeu seguir aqui. Però la segona quinzena de juliol tancarem el nostre grup de google i el deixem descansar fins al setembre. Tindrem per davant 2 mesos per agafar forces pel curs que ve i recuperar ganes i energia.

Totes les Comissions han treballat molt i amb molta il·lusió, sempre vetllant pels interessos dels alumnes i de les famílies del SAFA, amb més o menys encert però amb moltes ganes de tirar endavant el nostre projecte d’AMPA per tots.

Ja per acabar volem donar les gràcies a tots els pares voluntaris, al professorat, als germans i tots els membres de la comunitat educativa , per haver-nos ajudat a portar a terme totes les activitats.

Molt bon estiu a tothom !!