Tornem-hi !!!

setembre 20, 2012 de
File under: Ampa, Presidència 

Ja tornem a estar aquí, començant un nou curs i, com sempre, intentarem tenir-vos al dia publicant al nostre Bloc les notícies que vagin sortint. Pensem que el Bloc és un mitjà de comunicació ràpid i ens agradaria que cada dia arribés a més famílies, per això us animem a que si encara no esteu subscrits, us hi subscriviu.

Aquest dies estem donant els fulls d’inscripció a les activitats per pares i alumnes que l’AMPA organitza:

  • Informàtica
  • Sevillanes
  • Batuka
  • Escacs
  • Teatre…

La data límit d’inscripció és el proper divendres 21 de setembre i es poden lliurar a la recepció del Col·legi. Si alguna família no l’ha rebuda i està interessada, aquí teniu disponible una versió per descarregar.

Aquesta setmana han començat també els entrenaments de totes les activitats extraescolars esportives i estem segurs que, com cada curs, les ganes i la il·lusió duran a tots els nostres esportistes a assolir molt bons resultats, però per damunt de tot, a gaudir amb els companys practicant l’esport que més els hi agrada. També us podeu descarregar aqui la carta amb les dates de la presentació dels diferents esports.

Per ara res més, només desitjar-vos feliç tornada a l’escola i que tingueu un bon curs 2012-2013.

Carmen Vera i Francesca Escandell

Presidenta i Vicepresidenta de l’AMPA