Comença l’esport al SAFA 2012-2013

setembre 25, 2012 de
File under: Comissió Esportiva 

La nova temporada 2012-2013 comença a rodar, la comissió esportiva de l’AMPA amb el seu staff tècnic arranquem amb il·lusió i ganes de poder gaudir del nostra esport. Per això, us convoquem a les reunions informatives que tindran lloc a les 19.00 h a la Sala d’Audiovisuals els dies:

  • Bàsquet :         25 de setembre
  • Patinatge:       26 de setembre
  • Futbol Sala:    27 de setembre
  • Handbol :        28 de setembre

En aquestes reunions es tractaran els diferents aspectes que marcaran el proper any Esportiu per a totes les categories, cas de no poder assistir, us agrairem que cada alumne ho comuniqui al seu entrenador o bé al seu delegat de grup per tal que se li faci entrega de la normativa del curs 2012-2013.

Tanmateix  ja us comuniquem els horaris d’entrenaments i horaris de partits/competició previstos dels diferents esports, a falta dels calendaris oficials per part del CEEB i les diferents Federacions, en  els links següents:

FORÇA SAFA!!!!