1a Festa de benvinguda a les famílies SAFA-Horta

octubre 22, 2012 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Tots estem convidats el proper 28 d’octubre, de 10.00h a 14.00h a donar la Benvinguda a les noves Famílies SAFA-Horta.

A les 10.00h obrirem les portes del cole i junt amb Scolarest (empresa que fa el catering dels nostres fills) us convidem a compartir l’esmorzar: una bona xocolatada amb melindros que ens donarà forces per gaudir tots plegats d’un matí ple d’activitats, activitats en les que els pares del cole estem implicats. Hi haurà tot l’esport: bàsquet, futbol, handbol i patinatge; també altres activitats que organitzem i d’altres per gaudir de la jornada: batuka, gincames, inflables, maquillatge, tallers de manualitats,…..

Als patis trobarem estands amb cadascuna de les Comissions de l’AMPA i us explicarem què fem, i totes les activitats que tenim programades aquest curs, per fills i també per a pares.  Podrem aportar noves idees, observacions, participar d’alguna forma… per a ajudar a millorar en totes aquestes activitats i la vida diaria de l’escola. Coneixerem també la Pastoral del Cole, l’ ONG Carumanda, els scouts,….tots el diferents moviments que envolten als alumnes del SAFA.

I acabarem el matí amb una Eucaristia familiar en la que podrem participar tots plegats.

Tots formem part de la família SAFA Horta, tots som necessàris i entre tots ho podem fer millor, així que, no hi falteu!!!, ens ho passarem d’allò més bé !!!

ANY DEL SEGLAR SAFA ”ES TU HORA” – “ET TOCA A TU”

ET TOCA A TU!” ÉS UNA INVITACIÓ I UNA CRIDA A SENTIR-NOS MÉS PROTAGONISTES DEL PROCÉS EDUCATIU.