5 errors que fem sovint…i com evitar-los!

novembre 13, 2012 de
File under: Escola Activa de Pares 

L’EAP i L’AMPA de l’escola us convida a la conferència: Els 5 errors que fem més sovint pares i mares…i com evitar-los! que es durà a terme a l’escola el proper divendres, 16 de Novembre a les 17:30 hores. Hi haurà disponible un servei de guarderia a la Biblioteca pels fills dels assistents a càrrec de l’Eva Correa, professora de 4º EP que els farà gaudir amb les seves històries d’un “Mundo Azulinante”.

Aquesta conferència dóna, de forma senzilla i amena, eines concretes als pares per fer canviar hàbits i fer créixer la relació amb els fills. Així podrem:

– Entendre millor els temes on es pot millorar en la tasca d’acompanyament als fills més habitualment.

– Les eines més adequades per canviar la forma de fer i així tenir amb els seus fills la relació que desitgen.

El ponent, en Carles Ventura és un dels pocs especialistes en coaching a joves i famílies del país. Gaudeix de la seva feina i això es transmet a les seves xerrades, on busca de forma amena l’aprenentatge pràctic de les famílies, en un marc d’il·lusió i amor cap als fills.

Coach, conferenciant i facilitador de tallers, en Carles és llicenciat i MBA per ESADE; està Certificat per la Federació Internacional de Coaching, i és Diplomat en Coaching a Joves per The Coaching Academy (UK). Podeu trobar-ne més informació a www.carlesventura.com

Contacte EAP SAFA Horta: Lourdes Cánovas – 670 35 68 67