El SAFA-Escacs es renova

novembre 26, 2012 de
File under: Comissió Educativa i Cultura, Escacs 

Aquest curs, la tradicional activitat d’Escacs és renova i agafa forces noves, les classes porten una dinàmica més fresca i adequada per a cada nivell, unides a un canvi en el club que ens donava el servei de professorat, molt més a prop del barri i de les nostres necessitats. Per això, L’Albert Lopez, professor de l’activitat extraescolar d’escacs, anima a participar a tots els seus alumnes i a tothom a qui li agradi, a la “Diada d’escacs” que organitza el club Peona i Peó  C.E. amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el diumenge 2 de desembre al Casal d’Entitats Mas Guinardó, situat a la plaça Salvador Riera nº 2 de Barcelona. (veure programa), qualsevol dubte consulteu amb ell.

La diada es oberta a tothom, tant per a grans com per a menuts, si mireu el programa, segur que us animeu, premis per a tots els participants, racó d’iniciació, dinar a preu popular, un munt de coses per a que els vostres fills i vosaltres passeu un dia genial.

Tanmateix, recordeu que encara us podeu apuntar a l’activitat i que s’inicien les competicions voluntàries al CEEB. Us esperem.