Una nit en família

Gràcies!. Gràcies per la vostra participació dissabte passat durant el pica-pica que l’AMPA i l’EAP va oferir a les famílies del SAFA-HORTA.

Tal i com estava previst, vàrem començar la vetllada amb la representació de les Nadales, per part de diferents grups de famílies. Des dels més petits fins els grans van delitar-nos amb les seves veus i la seva alegria.

Després de gaudir una estona al Teatre, al menjador ens esperaven les taules parades. Un sopar informal on els únics que “seien a taula” eren els petits, permetent-nos als adults relacionar-nos amb els diferents grups que es formaven.

Una petita sorpresa: els animadors que van aparèixer a la sala per tal d’entretenir els petits… i una gran sorpresa: LA VISITA DEL PARE NOEL! carregat de petits regals pels nens, i dibuixant somriures a les nostres cares…

Des de la Comissió d’Educativa i de Cultura, us donem les gràcies, novament, per assistir-hi i permetem-nos conèixer una mica millor.

També volem donar les gràcies a tots els companys de l’AMPA que ens vàreu donar un cop de mà en la organització, així com totes les famílies que, d’una forma u altra ens heu ofert el vostre ajut i el vostre suport.

Només ens resta donar les gràcies a l’escola, als germans que durant l’organització ens han facilitat les gestions i la vostra assistència també.

Una forta abraçada, un Bon Nadal i… fins el 2013!!!