Carnestoltes 2013

Un cop passades les dues activitats principals de febrer, Rua i Carnestoltes, volem agrair-vos la vostra participació.

Els alumnes d’Infantil i Primària van sortir al voltant de l’escola, divendres 8 amb les seves disfresses, xivarri i alegria. Després, tal i com ja us vàrem informar, l‘AMPA els va convidar a xocolata amb melindros que es va repartir als diferents patis de l’escola.

Dissabte 9, a les 17.00h les portes del col.legi es van tornar a obrir i l’EAP i l’AMPA es van disfressar d’AS de Cors i Piques per donar-vos la benvinguda a la Festa de Carnestoltes.

A canvi de la vostra entrada us vàrem convidar a berenar, un petit obsequi i caramels pels nens i nenes juntament amb l’animació.

Animació, balls i una desfilada dels participants per a valorar les vostres disfresses… Deu-n’hi do! Con vàreu treballar de valent el vostre enginy i dedicació.Premis Infantil, Junior, Adult i Grups a les millors disfresses. Ens ho vàreu posar molt difícil!

Malgrat el fred que feia, ens vàreu donar suport amb la vostra presència.

Un cop més, des de l’AMPA i l’EAP us donem les gràcies, així com al Col.legi i a tots els voluntaris qui van col·laborar. Sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit!