Campus SAFA Esports

febrer 27, 2013 de
File under: Comissió Esportiva 

En relació a l’organització d’un campus de bàsquet us informem que des de la Comissió d’Esports de l’AMPA vàrem començar el projecte d’organitzar un Campus Esportiu per a tots els esports en vistes a la propera Setmana Santa. Malauradament ens hem trobat amb alguns entrebancs burocràtics que ens impedeixen organitzar-lo i que esperem resoldre durant aquest curs, per tant ens hem vist obligats a cancel·lar el projecte per a aquestes dates.

Per aquest motiu volem posar en coneixement dels pares i mares que aquesta activitat ha estat organitzada centrada en bàsquet a nivell particular per l’ Adrià Vàzquez -coordinador bàsquet- però no està vinculada a les activitats esportives extraescolars de l’AMPA ni de l’Escola.

Esperem que aquest projecte el podem tirar endavant el més aviat possible, així que us mantindrem informats quan es pugui realitzar.