Educar de bon humor

L’AMPA us convida a assisitir a la 2a xerrada del present curs organitzada per  l’ Escola Activa de Pares (EAP): “Educar de bon humor” a càrrec de Carles Capdevila, periodista i director del diari ARA.

“A partir de l’experiència pròpia en l’educació dels seus quatre fills, l’autor analitza en clau irònica les obsessions dels pares en el procés educador, la relació pares-mestres i fa una crida a la necessitat de posar-hi els cinc sentits, en l’educació: sentit comú,  sentit moral, sentit de  la responsabilitat, sentit del ridícul i -sobretot- sentit de l’humor.”

Comptarem amb servei de guarderia a càrrec de la Eva Correa amb un “Conte Contes”  a la Sala Polivalent per els nens i nenes de l’escola que no puguin assistir a la xerrada amb els seus pares.

Xerrada: “Educar de bon humor”

A càrrec: Carles Capdevila. Periodista i director del diari ARA                              

Data: divendres 15 de març

Hora: 17.30

Lloc: Teatre de l’Escola.

No us la podeu perdre. Us hi esperem!!