Ja sabem educar de bon humor !!!

El passat divendres dia 15 de març, vam poder gaudir de la segona xerrada organitzada des de l’AMPA a càrrec del periodista Carles Capdevila, diem gaudir per que tots els assistents vàrem poder riure i alhora enfocar diferents aspectes de l’educació dels nostres fills d’una manera distesa i agradable.

El ponent  amb les seves qualitats comunicatives va aconseguir presentar diferents situacions amb les quals tots ens podríem identificar d’una manera o altra, en el dia a dia amb els nostres fills i filles.

Agraïm la vostra assistència i els vostres agraïments amb el compromís de trobar altres ponents amb els que podem  gaudir tots plegats de bones estones com aquesta.

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta