Necessites ajut per estudiar?…tenim 3 propostes!

abril 5, 2013 de
File under: Comissió Assistència Social 

Entrem a la recta final del curs 2012/13 i pot ser que els nostres fills puguin necessitar un cop de ma per acabar bé el curs. Així que des de l’ AMPA os proposem 3 noves activitats dirigides als alumnes de 5è i 6è d’EP i 1r de l’ ESO.

Són activitats especifiques per a cada necessitat:

  • recolzament al aprenentatge escolar,
  • orientació a l’estudi
  • i desenvolupament personal i social.

Descarregueu aqui un document amb més informació (també a Alexia) i si esteu interessats podeu posar-vos en contacte a través l’AMPA Oberta o per l’apartat de contacte d’aquest bloc, deixant les vostres dades (nom i cognom de l’alumne, curs i activitat que interessi).

Esperem que sigui del vostre interès.

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta