Veus com sí que tu hi pintaves molt…i molt bé!

maig 8, 2013 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Dissabte passat gairebé, 40 dels nostres alumnes van deixar la seva empremta al Concurs de Dibuix 2013, amb el tema “La Fruita”, que l’AMPA va organitzar un any més. Maduixes, pomes, cireres, bodegons… tots ells van sortir de la seva imaginació, per passar a les seves mans i quedar dibuixats en paper.

No us podeu perdre l’exposició dels treballs que tindrà lloc a la Biblioteca els dies 7, 8 i 9 de maig, de 17.15h a 18.00h, junt amb els dels finalistes dels “Concursos de Primavera 2013” – Ciències, Jocs Florals i Fotografia.

Els finalistes i guanyadors podran recollir el seu premi, dissabte 11 de maig, durant la celebració de la “Diada d’Homenatge a les Famílies”, al teatre del Col·legi, a partir de les 16.30h. Us posem la llista dels guanyadors:

Moltes gràcies per la vostra participació!

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta