Hola famílies!, que feu el 2 del 6?

maig 13, 2013 de
File under: Comissió Esportiva 

El diumenge 2 de juny tindrà lloc la 46a edició de la Diada de l’Esport, l’homenatge que mereixen els nostres esportistes, la festa que posarà fi al curs esportiu extraescolar. Que farem, com el curs passat, es a dir, gaudirem de l’esport durant tot el dia, iniciant-se amb competicions triangulars amb altres escoles i clubs i finalitzant al poliesportiu amb la desfilada dels equips. I com sempre algunes novetats i sorpreses per gaudir tota la família, aquest any per exemple el disseny del cartell ha estat realitzar per un dels nostres alumnes.

Descarregat aquí el cartell de la 46a Diada de l’Esport 2013

Descarregat aquí el Butlletí resum de la 45a Diada de l’Esport 2012

 

Tota la comissió esportiva (AMPA, staff tècnic i delegats generals)  treballem els temes d’organització mirant de que tot surti rodó. És per això que tot el que vulgui col·laborar com a voluntari (vigilància, vestuaris, suport, trofeus, fotògrafs, informació a esportistes, bar,…) i no hagi rebut una comunicació prèvia via e-mail cal que s’apunti en el  l’apartat voluntaris del bloc i assisteixi a la reunió informativa que celebrarem el proper divendres 24 de maig de 17:30h a 18:30h a la Sala d’Audiovisuals (Edifici principal del Col.legi). En cas de que no hi puguis assistir però vols col.laborar fes-nos’ho saber via página de contacte del bloc.

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta